Wednesday, May 22, 2013

pinterest'in kurucusu.

youtube ve tumblr'ı kurduğu gibi gibi pinterest'i de morrissey kurmuş olabilir diye düşünüyorum. yani en azından oscar wilde'la ilgili tüm malzemeleri pinterest'te "oscar'ımmmmmm :)))))" adlı bir board açmışçasına serip ortalarına yatarken pinterest'i kurma fikri kesin aklına gelmiş, "ne uğraşıcam yaa" demesiyle de gitmiştir.

böylece "morrissey'in toplumdaki öncü rolü" serimizin de sonuna gelinmiş oluyor. toplam iki stabil arkadaşı (biri annesi) olması nedeniyle facebook'u, yazdıkça yazmaya olan tutkusundan dolayı ise twitter'ı kurmuş olabileceğini hiç sanmıyorum mozişin. bunlardan aşağısı da kalitesine yakışmaz.

bu vesileyle internet camiasının önde gelen isimlerinden morrissey'in 54. doğumgününü kutlar, malum "unhappy birthday" espirisini yapmaktan kaçınırken de eklerim: if they dare touch a head on your head, I'll fight to the last breath (ingilizce yazıyorum çünkü türkçe yazarsam tam anlamaz).

yine bu vesileyle hem yeni yaşında morrissey'i, hem de sizleri naçizane pinterest'ime çaya beklerim. bak yine türkçe yazdım, anlamayacak çocuk.


previously on morrissey'in toplumdaki öncü rolü:
youtube'un kurucusu
tumblr'ın kurucusu

No comments:

Post a Comment