Sunday, October 9, 2011

yavrunuzun sayfası: justin bieber... şaka şaka.

canımıniçi, bebeyim, çiçeyim niteliğindeki arkadaşım i am not your freud'la hayatımızda yeni bir ses, yeni bir soluk, yeni bir heyecan var bu günlerde. hayatta bir amacımız var artık. geleceğe daha bir güvenle bakıyoruz. çünkü dostlarım, çünkü...

artık hayatımızda justin bieber hikayeleri sayfası var!

hikayerimizde yaş aralığı tahminen 11-15 olan kızlarımız teenage dreams konutlarından bildiriyor. kimisinin yaşı 10'a kaçar gibi olduğundan henüz dilsel gelişimini tamamlayamamış oluyor falan, üzülüyoruz biraz. bir kısmı tek bölümlük olsa da kimisi dur diyememiş ve dizi formatına çevirmiş, hikaye uzaya uzaya adeta mahallenin muhtarları olmuş, sezon 8 olmuş, lost çok bozmuş önünü alamamışlar.

hikayelerde genelde çoğacayip şeyler oluyor. örneğin, kalın bir ses duyuyorsunuz ve arkanızda justin bieber beliriyor. düşünsenize. veya justin bieber sevişiyor falan mesela. konsept sizce de hayal edilemeyecek kadar muhteşem değil mi? ben insan ırkının hayal gücüne son derece saygı duydum bu hikayelerden sonra. biricik freud'um da duymuş olacak ki, "emeğe saygı" diyor ve birkaç haftadır bildiğin book club atmosferi içinde, son derece disiplinli olarak, birbirimize tavsiyeler falan vererek justin bieber hikayesi okuyoruz.

yok yok böyle anlatarak olmayacak, linkle konuşmam gerek. hikayeler şu tandansta seyrediyor:

* burada justin istanbul konserine gelen kahramanımızı sahnedeyken kesiyor sonra adamlarını yollatıyor (bu hikaye şimdilik 24 bölümlük. bir de şey, hikayenin yazarını stalk ettik, kızcağız sürekli twitter'da justin bieber'a I'm single for you diye mention atıp dikkatini çekmeye çalışıyor)



* bu baya bildiğin "yengemi götürdüm, eltime dayadım" tarzı erotik hikaye (bu arkadaş yanlış gelmiş herhalde diye düşündük)

Biz Kanada'da Sweet Dreams konutlarında oturuyoruz. Ottawa'yı geç, British Columbia'yı karşına al, bir 100 metre kadar git işte orası, bildin mi?
sizlere bir sürprizimiz: var. işimiz gücümüz: yok. freud'la çok içimizden geldi, gönlümüzden koptu, biz de maksat okuyucuya hizmet olsun diye imece usulü bir justin bieber hikayesi yazıverdik. hikayemizde iyi bir justin bieber hikayesinde olması gereken her şeyi içeriyor: hikayenin geneline hakim bir dublaj türkçesi, yer yer yöresel motifler, castin'e 8 yaş özellikleri göstermiyormuşçasına yüklenen erkeksi/maço nitelikler, hikayenin sonuna karakterleri kafalarında canlandırmakla uğraşmasınlar diye okuyucuya hizmet olarak koyulan ve brad pitt, angelina jolie tarzı insanların resimlerini koyup üstlerine "hasan, melih, ayşenur, kerime" yazarak oluşturulan kolaj ve tabi ki sweet dreams konutları. freud ölümsüz eseri halihazırda yayınlamış bulunuyor, ben de birazdan bulunsun diye yayınlayacağım.

bu arada sizce de dünyanın tüm dermatologları ve endokrinolojistleri şu anda justin'in sivilcesi çıkmasın ve sesi çatlamasın diye çalışıyor mu?

Kamışa su yürüyor mu yiğenim? Cevap veriyorum hayır.

1 comment:

  1. illuminati'li hikayeye değinmene çok sevindim bebeğim. orda konunun illuminati'den justin'in sevdiceği, genç kızların düşmanı selena gomez'e bağlanması çok efsanevi gerçekten.

    hikayenin yazarını stalk etmemizden dolayı utanç duyduğumu belirtmek isterim.

    justin'in fotoğraftaki "mendil lazım mı abla?" bakışlarına kurban.

    ReplyDelete